برای دریافت نوبت و اطلاع از هزینه با ما تماس بگیرید.

سوالات متداول شما

برای پاسخ به سوالات احتمالی خود میتوانید بخش زیر را مطالعه کنید

چگونه از ابتلا به HPV جلوگیری کنیم؟

بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به سرطان سرویکس، آزمایش پاپ اسمیر است. در این آزمایش پزشک زنان به وسیله اسپوکولوم، واژن را باز کرده و از سرویکس نمونه‌برداری می‌کند. بدین وسیله می‌توان وجود سرطان سرویکس و سایر عفونت‌های زنانه را تشخیص داد

آیا داروهای گیاهی و درمان‌های خانگی به این عارضه کمکی می‌کنند؟

خیر، هیچ یک از درمان‌های خانگی روی ویروس زگیل تناسلی موثر نیستند. بهتر است در زمان مشاهده علائم این بیماری برای درمان و جلوگیری از پیشرفت آن به پزشک مراجعه کنید.

علائم سرطان سرویکس چیست؟

از آنجایی که سرطان اولیه سرویکس علائمی ندارد، بسیار مهم است که زنان به صورت منظم آزمایش غربالگری را انجام دهند، تا هر نوع تغییر پیش‌ سرطانی در ناحیه سرویکس تشخیص داده شود؛ تغییراتی که ممکن است بعداً باعث سرطان شوند.

سویه‌‌های پرخطر HPV کدام است؟

سویه‌های پرخطر اچ پی وی، سویه‌های ۱۶ و ۱۸ هستند. این دو سویه، عامل حدود ۷۰ درصد از سرطان‌های سرویکس هستند. سایر سویه‌های پرخطر پاپیلومای انسانی، شامل ویروس‌های ۳۱، ۳۳، ۴۵، ۵۲ و ۵۸ و چند ویروس دیگر می‌شود

راه‌های انتقال HPV چیست؟

عفونت HPV زمانی بروز می‌کند که این ویروس از طریق یک بریدگی، خراش، یا پارگی کوچک روی پوست وارد بدن شود. ویروس بیشتر از همه از طریق تماس پوستی منتقل می‌شود.

شما از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعدی یا دهانی با شخص حامل این ویروس دچار اچ پی وی می‌شوید. این ویروس عمدتاً از طریق رابطه جنسی واژینال یا مقعدی انتقال می‌یابد؛ گرچه از طریق تماس پوستی نزدیک در طول رابطه جنسی نیز منتقل می‌شود. شخص ناقل HPV اگر بدون هیچ نشانه و علامتی هم باشد (ناقل بی‌علامت)، باز هم می‌تواند این بیماری را به دیگری منتقل کند.

فرم نوبت دهی سریع

جهت درخواست نوبت اطلاعات زیر را تکمیل کنید.

اطلاعات تماس

×
تلگرام
ارتباط مستقیم با دکتر گیتی قیاسی